Ajánlatkérés

Az árak minden esetben egyediek. Feltehetnénk csomagárakat vagy négyzetméter árakat, de a valós ár minden esetben az ön elképzelései alapján alakul ki, ezért ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot.

A csúcskategóriás hideg és meleg burkolatok alaposan és gondosan lettek kiválasztva. Jól bírják a vizet, nem tartalmaznak mérgező anyagokat.

Lépjen be a tisztaság és harmónia világába!

WC-k, mosdók, fürdőszoba kerámiák, melyek meghatározzák és egyedivé teszik életterének hangulatát. A fehér szaniter termékek frissessége, a fekete színű WC-k és mosdók extravaganciája, az íves formák lágysága vagy a szögletes vonalak, letisztultság vagy merész formavilág, innovatív technikai megoldások.

Találja meg az Ön igényeinek legmegfelelőbb szaniter terméket, hogy az lakásának csillogó gyémántjává váljon!

Energiatakarékos Modern Szerkezet

A horgonyzott acél majdnem minden tekintetben megelőzi a hagyományos tégla szerkezetet. Energiatakarékosabb, gyorsabb. Bármilyen stílus építhető belőle és nem szennyezi a környezetet a többi építési technológiához képest. Napjainkban a világ legelterjedtebb építési technológiája.

30 év garanciát adunk, 10%- al nagyobb alapterületet kapsz és kiemelten magas akár passzívház  energiatakarékosságot. Ezzel a technológiával 3 hónap alatt átadható az otthonod.

Szellőzéstechnika
Az energiatakarékos házak olyanok belülről, mint egy termosz. Ezért pára keletkezik benne, amelyre semmi szükség, ezért egy hővisszanyerős légtechnikával oldottuk meg a kihívást, amely ablaknyitás nélkül is 0-24 órában friss levegőt biztosít. Megszűri a polleneket és gazdaságosan biztosítja a friss levegőt. Pár év múlva kötelezővé teszik, ezért későbbi beépítése sokkal drágább lehet.

Padló, vagy fal fűtés
A komplett meleg és hideg víz kiépítése mellett, a fűtés is modern. Harmadik generációs fűtőfilmet teszünk le, amellyel dinamikusan felfűthető a belső tér. A meleg víz előállítást modern villanybojlerrel oldjuk meg, amelyet teljesen eldugunk a padlástérben, vagy egy gépész helyiségben.

Nem szükséges hozzá gázrendszer kiépítése egyszerűen és gazdaságosan üzemeltethető.

De választható gázkazán is standard padlófűtéssel itt is több variációs lehetőség közül lehet választani.

Biztonsági felszerelés

Sajnos az ördög nem alszik. Ezért   biztonsági rendszert is ajánlunk ez szintén egyénre szabottan választható

Miért minket válasszon:

  • Gyors kulcsrakész családi ház: nem kell több idő, mint egy könnyűszerkezetesnek

Sokan még mindig abban a tévhitben élnek, hogy egy építkezés évekig is eltart. Ezért nem mernek belevágni, és inkább a könnyűszerkezetes megoldásokat választják, hiszen nem akarnak még éveket albérletben vagy a szülőknél eltölteni. Sőt olyan is előfordul, hogy a házépítés elhúzódása miatt a család szétesik a sok idegeskedéstől és a feszültségektől.
Cégünk hatékony kivitelező csapatával ez nem fordulhat elő, az építkezés átlagosan 4-6 hónapot vesz igénybe.

  • Folyamatos elérhetőség, kapcsolattartás, változtatási lehetőség:

Mi komolyan vesszük az ügyfeleinket és partnerként kezeljük! Minden nap megtalálhatók vagyunk az építkezésen, a telefont felvesszük, vagy azonnal visszahívjuk! Nyitottak vagyunk minden változtatásra, menet közben megváltoztathatja az anyagokat, színeket, vagy akár eltolhatja a válaszfalakat!

  • Családi ház építés: garantáltan stressz mentesen

A kivitelező átvállalja az építkezés minden gondját A-tól Z-ig. Ráadásul mindezt olyan áron, ami minden tekintetben megéri az építtetőnek, hiszen egy csomó kellemetlenségtől, stressztől, veszekedéstől kíméli meg a megrendelőt és egész családját, ráadásul a többi cég áraival is versenyképes!